Yritys.

Olemme täysin kotimainen, ylivieskalainen yritys, joka tekee laadukkaita räätälöityjä web-pohjaisia ohjelmistoja, erittäin vakaita verkkosivujen ylläpitojärjestelmiä, konsultointi-palveluita (DevOps), sekä tarjoamme ylläpitoa verkkosivuille, pilvi-palveluille ja sähköpostille yksityisten että yritysten käyttöön.

Palvelimemme ovat sijoitettu ympäri Suomea, sekä vara-palvelimet Keski- ja Etelä-Eurooppaan palveluiden saatavuuden takaamiseksi.

Olemme vuonna 2004 aloittaneet verkkosivujen ylläpitopalveluilla ja vuonna 2015 mukaan myös otettu ohjelmointi- (ohjelmisto ja peli) ja grafiikka-palvelut.

Kokemusta on siis isojenkin yritysten hosting-palveluista (www-, pilvi- ja sähköpostijärjestelmistä), sekä yritysten toiminnanohjausjärjestelmistä.

2020 yritys muutettu osakeyhtiöksi, Bytedev Oy.

Aputoiminimiämme ovat Bittipilvi ja Bitecore.

Tavoitteemme.

Kuuntelemme asiakkaitamme, ja räätälöimme palvelumme jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Tavoitteenamme on 100% asiakastyytyväisyys.

Miksi Bytedev Oy?

Olemme jo yli 20 vuoden ajan tarjonneet asiakkaillemme turvallisen ja vakaan pilvipalvelu -alustan. Käytämme omia sekä valmiita Open Source -ohjelmistoja jotta tarjoamamme palvelut ovat mahdollisimman turvallisia sekä tiedämme ettei asiakkaamme maksa turhasta.

Yhteystiedot.


Toimiston aukioloajat.

  • Ma - pe - 8:30 - 16:00
  • La - su - kiinni

Laskutustiedot.

  • Verkkolaskuosoite: 003731723113
  • Välittäjätunnus: 003723327487
  • Verkkolaskuvälittäjä: APIX Messaging Oy
  • Y-tunnus: 3172311-3